Inzerce https://www.lekarna.cz/vyprodej-skladu/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=vyprodej-skladu

ekzém

Já mám atopický ekzém odmalička. Byly chvíle, kdy se neobjevil, poté zase propukl. Tuto zimu byl dost agresivní, svědil, červenal, škrábala jsem ho do krve, však to znáte. Pak mě máma objednala na Jonášovu metodu, tam jsem si zakoupila jeho kapičky, pravidelně je užívala.Teď mám od ekzému pokoj, kůže je krásně hlaďounká, nesvědí. Ale dávám si pozor na to, co jím. Třeba vím, že mastná jídla a přepalovaný tuk tomu nedělají dobře. Opravdu všem doporučuju. Já už byla zoufalá, ale tato metoda se zdá být opravdu odpovědí na léčbu ekzému :)

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Pavla

Bylinné lékárny-přípravky z konopí

Lili

Jaká mastička se vám osvědčila nejvíce? Jde mi spíše o vyrážku, dekuji.

Lada

Me by zase spíše zajímalo, jaká mastička se vám osvědčila na potničky... Mě dost trápí a nevím, co na ně :/ Děkuji...

Denisa

Zkuste protopan,který užívám už pár měsíců a jsem velice spokojena a k tomu beru i omega3a6 na obnovu kůže

Jarka

Dobrý den, chci se zeptat, dají se užívat nějaké bylinné kapsle na ekzém? Předcházet mu?

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Slzí vám v zimě často oči?

84%
16%
Zatím hlasovalo 64 lidí

Mohlo by vás zajímat

Proč jíst ořechy a v jakém množství?

Mezi tradiční symboly Vánoc patří ořechy. Používají se nejen jako součást cukroví, přírodní dekorace vánočního stolu, ale i jako zdravé mlsání. Mnoho lidí se snaží ořechům vyhýbat kvůli vysokému obsahu tuků, přesto je jejich přínos větší než zápory. Ořechy jsou prospěšné pro zdraví člověka, a neměly by proto chybět ani v běžném jídelníčku.

Zažívací potíže o Vánocích. Pokud už na ně dojde, buďte připraveni!

Zatímco se během roku dokážeme stravovat jakž takž umírněně, o Vánočních svátcích jíme nezdravé jídlo od rána do večera. Kombinace množství cukroví, smažených jídel, chlebíčků a alkoholu nestíhá tělo zpracovávat, z čehož vznikají nejrůznější zažívací potíže, třeba nadýmání, pálení žáhy, zácpa, průjem nebo potíže se žlučníkem.

Krásné Vánoce a pevné zdraví vám přeje Ordinace.cz

Tak opět po roce jsou tady Vánoce - svátky klidu, míru a pohody.

Ostropestřec mariánský - přispívá k ochraně a očistě jater a podporuje trávení

Ostropestřec mariánský je statná bodlákovitá rostlina s červenofialovými květy a tuhými bíle skvrnitými ostnitými listy z jehož semen se získává extrakt silymarin. Silymarin má řadu příznivých účinků, zejména však na správnou funkci jater.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce