Dobrý den, chtěla bych se s vámi podělit o můj příběh. Netrpěla jsem Crohnovou chorobou, ale zjistili mi Ulcerózní kolitidu (idiopatická proktokolitida). Je to chronické onemocnění střevní sliznice, které začíná obvykle postižením konečníku a omezuje se "pouze" na tlusté střevo. Takže toto onemocnění není tak vážné jako Crohnova choroba, ale dle lékařů bych s ní měla bojovat celý život. A to v podobě diet, omezování se, měsíčních vyšetření, opakované podstupování kolonoskopického vyšetření, braní nekonečného množství léků, apod., Říkala jsem si, že takhle skončit nechci. A to nepočítám těch peněz, které jsem nechávala v lékárnách. Začala jsem se zajímat o přírodní produkty, protože, když jsem si přečetla nežádoucí účinky všech těch "léků", tak bych si během krátké doby oddělala své tělo zase někde jinde. Sice jsem léčila prvotní problém, ale v těle, skrytě se mi utvářely druhotné problémy, které by vylezly na povrch, a to jsem nechtěla.... Když jsem se více a více informovala o přírodních produktech a bylinkách, zjistila jsem, že jsou to produkty bez chemie a nežádoucích účinků, a hlavně, slyšela jsem na to mnoho pozitivních ohlasů, a to vše pro mě bylo rozhodující... našla jsem produkty, které mě během 2,5 měsíce dostaly do normálu. Když jsem šla na předposlední gastro vyšetření, nestačila jsem se divit. Krevní obraz se mi vracel do původních hodnot, Moje CRP hodnoty, (dříve 135, což byla hrůza) klesly na 26, léky mi snížily na polovinu a při poslední návštěvě mi je odebraly úplně s tím, že mi nic není, krev už v pořádku, ale že si mám pro jistotu za čtvrt roku přijít na znova odebrat krev. Když jsem si volala pro výsledky, sestřička mi řekla, že semnou ukončují lékařské návštěvy. Takže na bylinky nedám dopustit. Pokud budete chtít informace o těchto produktech. Ráda Vás informuji přes mailí[email protected]. S přáním hezkého dne, hodně zdraví a pevných nervů Eva Švábová
Přidat nový komentář