Byl jsem taky závislý na Tralgitu.netušil jsem,že když to budu brát každý den,že vznikne návik,a už vůbec né tak islný a obtížně se zbavující.Samozřejmě záleží jak kdo ho bere dlouho.Ale já ho bral asi dva měsíce každý den,se zvyšujícísemi dávkami,prvně 10 kapek,a nakonec jsme skončil u 35.jednoho dne jsme si řekl,končím s tím,nemůžu to "žrát" pořád(a taky jsem potřeboval vědět jestli budu cítit bolest i po léčbě),tak jsem jednoho dne to přestal jíst,ovšem to jsmenetušil,co mě čeká!2 dny absolutně bez spánku se svalovými křečemi,bolení,motání hlavy,pocit kdy chvilku je vám šílená zima a za 5 sekund zase šílené horko,a tak se to pořád střídá.Pořádně jsem se nevyspal asi 2 týdny.A celkový pocit je že se cítíte absolutně bezmocně,protože s tím prostě nejde nic dělat,jedině si vzít opět Tralgit.Což jsme ovšem zavrhl a řekl jsem že prostě ne!!!!!Nejlepší je,něco dělat,ať na to člověk nemyslí,ale to jde dost těžko.Takže jsem si to pěkně vytrpěl se vším všudy.na jednu stranu je to od bolesti skvělý lék,výborně zabírá a pocity po vzítí jsou moc příjemné,jako by jste vzali drogu,po které je vám moc fajn,jste úplně v pohodě,nic vám nevadí,příjemný pocit na hrudi,skvěle se po tom spí a usíná,ovšem za ty následky to opravdu nestojí.Takže všechny varuju,když brát Tralgit,tak rozhodně ne brát pravidelně každý den,ale maximálně 2 za týden a to jen akutně,jinak opravdu jen výjmečně,jinak vás čeká peklo!!!Rada co s tím,když už v tom člověk lítá asi moc není.Mě napadlo,vzít si dobré prášky na spaní a zaspat to,ale nevím jestli je to doré řešení.nezkoušel jsem.Omlouvám se za dlouhý příspěvek,ale chci všechny varovat co je čeká.
Přidat nový komentář