Inzerce https://www.lekarna.cz/vyprodej-skladu/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=vyprodej-skladu

Jde streptokok vyléčit?

Ahoj, asi půl roku zpátky mě čas od času pálí žáha (mám pořád nutkání pít), jsem unavená, mám sucho v puse a na patře takové dvě červené skvrny a za horními zuby velký červený flek. Doktorka mi udělala jen výtěr z krku (ne z těch fleků), měla jsem streptokoka, dostala jsem antibiotika, chvilku v pohodě a pak to začalo znova. Teď to mívám zhruba jednou za 14 dní, na 3-4 dny, žáha už mě naštěstí moc nepálí, ale červené skvrny jsou tam furt... Tak jsem se chtěla zeptat, zda vůbec jde toto onemocnění nějak někdy vyléčit...

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Daniela Vágnerová
12x

doslechla jsem se od bylinkářky o užívání Propolisu - musí být od důvěryhodného včelaře,hodně tmavé barvy,koupit 0.5 l takového Propolisu a užívat: kapky a rovnou na jazyk+zapít čajem,dá-li se jinam,zabarvuje zuby!! 1.den - ráno (R) - 2 kapky,večer (V) - 3 kapky 2.den- R 3 kapky,V 4 kapky 3.den-R 4 kapky,V 5 kapek a tak až do 9.dne - R 10 kapek,V 11 kapek,10.den - R 10 kapek,V 12 kapek atd do 18.dne (ranní počet zůstává stále 10 kapek,a po kapkách se zvyšuje dávkování večer), 18.den - R 10 kapek,V 20 kapek = TATO DÁVKOVÁNÍ SE DÁL DRŽÍ DENNĚ AŽ DO ÚPLNÉHO VYUŽÍVÁNÍ PŮLLITROVÉHO PROPOLISU cca půlrok...pak dojděte na testy k lékaři a dle zkušeností bylinkářky (3 její dcery trpěly také streptokoky) budete "čistá". Problém streptokoka a antibiotika je v tom,že kdykoliv lékAŘ NASADÍ ANTIBIOTIKA,STREPTOKOK SE DOKÁŽE SÁM PROTI ANTIBIOTIKŮM BRÁNIT TÍM,ŽE SE ZAPOUZDŘÍ=přečká léčbu antibiotiky,příp.se i množí dál a po ukončení léčby a vysazení léku se sám "iniciuje" a ničí organismus dál. V.u.způsob pomocí Propolisu je prý osvědčený,potvrzený a fungující!!! Jen pro info-cena za toto množství propolisu by se měla pohybovat kolem 2.000,-... tak držím palce!

Frenky

ma li nekdo napad na streptokoka agalactia tak piste na [email protected]

Frenky

ma li nekdo napad na streptokoka agalactia tak piste na [email protected]

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Slzí vám v zimě často oči?

87%
13%
Zatím hlasovalo 39 lidí

Mohlo by vás zajímat

Domácí testy jako pomocník při potížích. Jak a co lze testovat?

Když se řekne domácí test, většina z nás si vybaví ten těhotenský. Diagnostické metody jdou ale rychle dopředu a dnes už v domácích podmínkách zvládnete i testy, které dřív dělaly jen specializované laboratoře. Přestože je míra přesnosti u domácích testů vysoká, v případě pochybností se poraďte s lékařem.

Ošetřovné - na co máte jako zaměstnanci nárok

Někdy lze péči o nemocné potomky skloubit s prací na home office. Mnoho lidí ale tuto možnost nemá nebo péče o blízké vyžaduje plné nasazení. Pak přichází na řadu ošetřovné (OČR) – dávka, která částečně nahradí příjem během péče o nemocné.

Ostropestřec mariánský - přispívá k ochraně a očistě jater a podporuje trávení

Ostropestřec mariánský je statná bodlákovitá rostlina s červenofialovými květy a tuhými bíle skvrnitými ostnitými listy z jehož semen se získává extrakt silymarin. Silymarin má řadu příznivých účinků, zejména však na správnou funkci jater.

Podzimní splíny útočí. Jak na ně vyzrát a kdy je potřeba odborná pomoc?

Zkracující se dny, úbytek slunce i chladnější počasí – to vše může na podzim ovlivňovat naši náladu. Někdy se objeví splín, který dokáže spravit procházka na čerstvém vzduchu nebo den volna strávený s rodinou. Jindy však některé z nás postihne takzvaná sezónní afektivní porucha, která může mít následky mnohem závažnější. Jedná se o typ deprese, který je však někdy kvůli své krátkodobější povaze podceňován.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce