Já se začala cítit divně po druhém porodu, nejdřív jsem si myslela, že je to hormonama a vyčerpáním, ale pak jsem pro jistotu zašla k doktorovi. Ten se mi jen vysmál, únava? To jsem taky. Bolí Vás hlava? Mně pořád. Potíte se? To máte z hormonů. V břiše nic nemáte. Pak jsem se dostala přes známou na imunologii a byl mi zjištěn aktivní EB virus, ale nějaké úplně šílené hodnoty, na to ani neměli tabulky. Po 14 dnech kontrola, infekce klesá. Ale stačil jeden větší stres a je to tady znova, ještě horší než předtím. Ten stav nikomu nepřeju, teď se mi přidalo i zhoršení zraku mám pocit, že všechno vidím jako ve snu, nic mě nebaví, stradají děti, domácnost, všechno. A když jsem si, já kráva, na internetu přečetla, že rakovinu lymfatických žláz může mít na svědomí i infekce EBV, tak od té doby navíc nespím i přes hroznou únavu, pořád se kontroluju. V úterý jdu k homeopatičce, ta prý umí tělu poručit, že si má na tenhle vir dát pozor. On z těla nezmizí, ale teď ho tělo prý odstrci do kouta a kdykoli se bude chtít ukázat, tak ho imunita zatlaci zase zpátky, tak jsem zvědavá.
Přidat nový komentář