Zdravim vsechny,kteri maji neprijemne zkusenosti s bolesti hlavy. I ja jsem si prozila sve,Pak se pridaly migreny a to jsem byla na odpis kazdy mesic.Hledala jsem v bylinkach,u doktora,ruzne babske rady apod.Stalo mi par peknych polozek.Vzdy to pomohlo na chvili.Pak jsem nekde na nejakem diskusnim foru prisla na pana,ktery chvalil nejakou pani,ktera manzelce pomohla s Tinitusem-hucenim v usich.Tak jsem se moc nerozmyslela a zavolala na uvedene cislo.Jake bylo prekvapeni,kdyz mi pani rekla,ze mi snad dokaze pomoct na 60%.I to pro mne bylo uzasne.Tak jsem se domluvila na terminu a rozjela se.Zazraky jsem necekala,protoze jsem uz byla u jednoho lecitele a nechala jsem tam hrisne penize a skutek utek,jak se rika,akorat jsem byla o 3000Kc lehci za hodinu.Nevim,co jsem ocekavala,ale priznam se,moc jsem neverila.Pravda je,ze jsem ze zacatku necitila nic,ale pak mi postupne zacalo byt horko po celem tele,az jsem se zacala kdyz to prezenu pomalu varit.Rikam pani,jestli by se nemohla oplachnout a tim zmensit zar.Pani se jen usmala a ruce si umyla a sahla na mne.Ruce mela uplne studene az ledove.Ale jen zase na mne sahla a zacalo to znovu.Ptala jsem se ji,jak je to mozne.Jen se zacervenala a rekla,ze lecba funguje.Lezela jsem tam neco pres hodinu a pul a pak horko prestalo.Kdyz jsem pomalu vstala,motala se mi hlava a nohy mi moc nechtely poslouchat.Pani mi nabidla neco k piti,ze se musim zavlazit.Velmi rada jsem ji poslechla.Uz jsem vedela,proc nechtela,abych jela sama dopravnim prostredkem ci ridila auto.Nebyla bych schopna jit sama na autobus a uz vubec ne-ridit auto.Celou cestu jsem prospala a to bylo neco pres 100km.Jeste mi pani poradila par veci a ja odesla s tim,ze mi to mozna pomuze.Ale je to uz 3/4roku,hlava mi neboli,migreny nemam a jeste se mi snizil tlak.Ma lekarka tomu neveri,ale me je to uplne fuk.Mela jsem ho moc vysoky.Jen mi udivilo,ze pani je velice mila a skromna na to co dokaze.Tim jsem si opravila pohled na lecitele-protoze je mezi nimi velky rozdil.Ty radoby lecitele jsou drazsi,protoze vedi,ze clovek prijde jen jednou a pak uz ne.Naopak opravdovy talenti tak drazi nejsou,vedi,ze lide si to v pripade pozitiva reknou mezi sebou.A nejlepsi reklama je od lidi,to vzdy fungovalo a fungovat bude.Pani mi jeste nakonec rekla,ze pokud bude jiny problem,muzu se na ni kdykoliv obratit.Pochopitelne jsem si nechala kontakt a tak Vam ho tu milerada zanecham.Akorat vim,ze rikala,rakovinu ne.Takze 607131750.
Přidat nový komentář