Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Dobrý den jak jsem byl malý tak jsem si rozbil hlavu pádem ze stromu. Někdy mě vní dost bolí může to býttím zraněním?
Lyžování, snowboarding, ale také sáňkování a bobování jsou v zimě častým důvodem poranění páteře. více ...
Dobrý den jak jsem byl malý tak jsem si rozbil hlavu pádem ze stromu. Někdy mě vní dost bolí může to býttím zraněním?
Dobry vecer upadla jsem při nalézání z vany na kraj .dopadla jsem na levou stranu poloviny zad směr dolu.Velmi to boli při chůzi. Mám jít k lékaři?
Při námraze jsem upadla na záda. Bolí mne na obou stranách kolem páteře. Je to třetí den, mám jít k lékaři?
Dobrý den, před 6 dny jsem prudce spadl na mokré trávě a od té doby mě bolí na levé straně vzadu na zádech…vždy když se hluboce nadechnu, pšíknutí nebo nějaký zbrklý pohyb nebo běh tak citím tlak přesně na místě pádu (mám to trochu oteklé) tak jsem se chtěl zeptat jestli je to něco vážného a je třeba jí k lékaři?
Přidat nový komentář