Trápí vás střevní potíže, nadýmání nebo křeče v břiše? Možná patříte mezi 13 % české populace, jež se potýká se syndromem dráždivého tračníku neboli IBS. Na první pohled nenápadné projevy jsou často zaměňovány za běžné zažívací problémy, které časem zkrátka odezní. Ve skutečnosti však syndrom může přetrvávat celé roky a výrazně ovlivňovat kvalitu života – od každodenního fungování až po psychickou pohodu.
Dobrý den,od soboty neděle mám hrozný kašel.vykašlávám hleny.a také mám teplotu v noci i 40,0.beru antibiotika KLACIT 500 po 12 hodinách zatím 3 dny.kašel se zhoršuje.dělali mi snímek plic,byla tam bílá polovina jedné plíce.prý je to v pořádku.mám prý počkat až zaberou antibiotika.beru léky PARALEN,CODEIN,AMBROBENE prášek,NASIVIN kapky,PNEUMOLYSIN kapky,MUCOSEPTONEX kapky a také jsem zkusila "cibulový sirup" a pohankový polštářek.nic nezabírá,kašel je víc a víc horší.mám si raději zajít k jinému lékaři (plicní)? nebo opravdu mám počkat?bojím se aby to nebyl zápal plic.nebo je to ta chřipka?
Přidat nový komentář