Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Je mi 21, a jsem panic, mam taky strach ze sexu, nj, jsou takový lidi
Můj přítel se semnou bojí spát.. jsme spolu už 4 měsíce.. ale on.. se bojí sexu.. ale nevím proč ??!! nechce mi to říct.. !! fakt nevím co stím mám dělat.. ale nechci o něj přijít.. Jinak.. on je ještě panic.. :o(.. Děkuju za radu .. !! :o)
Mně táhne na 22, a taky mám strach ze sexu. Už víckrát jsem k němu měl příležitost, ale jak má dojít na věc, tak znervózním, nemůžu přestat myslet a nakonec vycouvám a radši usnu, protože se bojím že to stejně nevyjde. Jak vidím, tak je nás víc.
Ani jsme se nenadáli konce roku a už jsme si splnili první Vánoční přání. Založili jsme občanské sdružení s názvem Balbutik. Jeho oficiální webové stránky naleznete na stránce www.balbutik.cz a postupem času zde bude spoustu zajímavostí. Prvním lákadlem je online balbutický chat, který je již v provozu a slouží pouze pro registrované uživatele. Registrace je samozřejmě zdarma a provést ji můžete přímo na stránkách v levém sloupci (odkaz ) a následně jen vyplníte jméno, email a přezdívku. Poté vám na email přijde aktivační odkaz, kterým potvrdíte registraci.
Přidat nový komentář