Pokračování.. Veškerá medicína( konvenční, alternativní i čínská) bojuje celou dobu vpodstatě s chlamydiema.U homeopatik je proto nutné přesně vědět na který orgán působí. Říct chci homeopatika na podporu imunity je moc všeobecné. Použil bych homeopatika na štítnou žlázu ( i tu napadají chlamky, jako u mě) a dále výše uvedenou léčbu na játra, žlučovody( nezapomenout na síru, která ničí chlamky v imunitních buňkách) - toto dokáží i antidepresiva (= antichlamydika na jednu formu chlamek) ale nevýhodou je, že neproniknou do jaterních buněk, kdežto síra ano ( i zapper, plazmový generátor). Účinné je antidepresivum Sertraliny ale je to nedokonalé. Jeho účinek jsem poznal na sobě. Třepal jsem se jak osika, ( třes-vedlejší účinek antidepresiv) ( třes=důkaz zabití chlamky druhé formy a uvolnění toxinů z nich, přičemž jeden toxin je třesavkový-pronikne do krve a vzniká třes). Dejte si pořádně studenou sprchu a budete-li se třepat máte chlamky. Tedy otužováním ( zimou-chladem) ničíme chlamky( mechanicky rozdrcením kdy se chladem stahují buňky) mimo jiné i v imunitních buňkách čímž podporujeme imunitu. Chlamydie způsobují zdravotní problémy přímo (orgánová nedostatečnost, disfunkce, záněty) či nepřímo (oslabením imunity - napadením imunitních buněk, štítné žlázy, kdy propukají další infekce - rýma, chřipka, bolest kloubů ( bakterie hemofilus), ebv, borelie atd. tzn. že začnou dělat problémy patogeny které máme v sobě a které drží imunita na uzdě , a dále při uvolnění toxinů z chlamek.. Příklad jak vzniká nachlazení: Člověk prochladne, čímž dojde k zabití chlamek a uvolnění toxinů. Tyto toxiny zatíží detoxikační orgány zejména játra čímž dojde k jejich oslabení a tudíž přemnožení chlamydií, které oslabí imunitu a propukne viróza ( rýma, nachlazení) při větším oslabení imunity i bakterióza ( angíny, zápal plic atd.). Při léčbě je nutné likvidovat chlamydie ale i parazity( při dlouhodobých nemocech) a podporovat játra viz výše a detoxikovat !!!!!. Toto je jen málo z toho co jsem prožil a jak jsem se léčil a jaké mám zkušenosti s homeopatiky, zapperem, reakcemi na léčbu, se současnou primitivní medicínou, která neumí nic vyléčit. Uvedu příklad: bolest kloubu ( dlouhodobě oslabená imunita, kdy bakterie Hemofilus pronikne do kloubu) jsem vyléčil jedinou aplikací zapperu ( použil jsem všechny frekvence na alfa streptokok a hemofilus- frekvence , které byly po jedné jsem zapoval po pěti minutách). Bolest se přeměnila v pálení, které trvalo tři dny a bylo celkem nepříjemné, že jsem nemohl spát a poté ustoupilo a bylo po bolesti ( pálení způsobily pravděpodobně toxiny ze zabité bakterie). Léčit antibiotiky by to bylo složité, to jest brát je alespoň dva měsíce aby do kloubu pronikly, nebo homeopatiky by to nešlo, snad homeopatika na dlouhodobou podporu imunity.Problémy s prostatou- pomočování, močení ztuha rovněž způsobují chlamky ( i toto jsem prožil) S chlamydiozou kamarádí kandidoza, která způsobuje další problémy atd. Pokud v těle zničíme parazity a chlamydie, budeme zdraví jako rybička. Imunita se postará o zbytek patogenů. Toto je jen stručný příspěvek toho co jsem prožil a jak se léčil . Co se týče homeopatik je možné, že zabírají i když jsou v buňkách orgánů obě formy chlamydií, ale berte to jako můj názor. Nemoc Dna-orgánová nedostatečnost ledvin, kdy nejsou schopny vylučovat všechnu močovinu,. Nemoc Cukrovka 1-orgánová nedostatečnost slinivky- málo se tvoří inzulinu, Lupénka- dlouhodobý zánět ledvin ( asi). U těchto a dalších nemocí může být doprovodný patogen Parazit, který brání vyléčení. Zjistí se na F-scan Oberon. Hodně zdraví.
Přidat nový komentář