Tak,když se tady zajimate o pripravky,tak chci napsat něco otom, protože taky chci už ,aby mi rostly, hraju hokej a všiml jsem si ,že skoro všichni hokejsti ve st. dorostu
(ve věku asi 16 let) se holí a myslím si, že je to spojené s tím , že odmalička cvičí a stím taky se tvoří víc hormonů (testosteron) a tím jim rostou více chlupy atd. Takže si myslím, že by bylo dobrý cvičit, pokud máte čas navíc a jenom sedíte doma u počítače. Dalsí můj tip je ten, taky se to vztahuje ke sportu a jsou to , jak lidé nazývají steroidy. Samozdřejmně ,že to nejsou steroidy ,je to jen doplněk stravy ,prostě si po cvičení naředíte prášek a vypijete to, chci jen říct,že žádný to z vás neudělá žádný to ˇmonstrumˇ ,které je agresivní a vylízají mu všude žíly neudělá ,jsou to cukry,atd....Je to Gainer, každej snad z vás o tom určitě slyšel ,mám to na sobě vyzkoušený ,nebote se , je mi 15 a opravdu je to jen na uvolnění svalů,zhruba po 1 měsíci uvidíte značný pokrok ( taky chci říct ,že to nepůsobí jen na vousy,ale na všechny chlupy, takže vám začnou růst chlupy i na bříše ,nohy,ruce a tam dole...) Gainer není na toto vyrobený, je to jen vedlejší účinek,jako akné ,strye, arytmie srdce.Zde je Gainer, co používám já : Actions WheyGainer Další můj typ je testosteron, používají ho hlavně kulturisti,ale nedoporučuju ho brát minimálně do 18 - 20 let ,protože když si ho vezmete v 16 letech, tak můžete narušit zase testosteron dělaný tělem a pak se může stát,že moc nevyrostete,protože se ty dva hormony vyruší.To by bylo asi tak všechno ,myslete si co chcete,ale já věřím že vám to pomůže a můžu ještě jen doplnit,že mám už vousy po celé tváři,ano nejsou ještě úplně husté ,ale pak vás to omrzí, třeba vstávat o 30 min pozdeji,aby jste nevypadaly jak bezdomovec ,když jdete do školy. Doufám že vám to pomohlo a omluvte gramatiku ,moc jsem na ni nemyslel. PS: Je mi opravdu 15 let
Přidat nový komentář