Alergie na chlad propuká hlavně na podzim a v zimě, kdy se vlivem chladného počasí zvyšuje počet těch, které trápí nepříjemné kožní projevy při pobytu v chladném či mrazivém vzduchu nebo po přechodu z tepla do zimy či naopak. Nejčastěji se jedná o zarudnutí pokožky, kopřivku s úporným svěděním, popraskání kůže nebo otoky těch míst těla, která nejsou dostatečně chráněná oblečením.
Jsou škodlivé, nejsou škodlivé, to je debata pořád dokola. A co si pak má člověk vybrat? Kdyby jsme měli pořád řešit co můžem a nemůžem, tak by jsme se v konečné fázi asi ani nenajedli :-D, já užívám sladidlo SlaDIA, to je nízkokalorické, chuťově výborné, pro redukční dietu úplně ideální, samozřejmě i pro diabetiky.
Přidat nový komentář