Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Dobry den,prave jsem hledal jestli opravdu funguje kosmodisk a nezjistil jsem jen to,ale zjistil jsem ze jsem az po usi v depresi.Uz delsi dobu se snazim stranit od pratel a svich blizkych,neni to lehky pac bydlim u svych rodicu,mam spoustu pratel a delam v pro me stresujici praci kde obcas vídam blizke a zname.Uz nejsem takovy clovek ktery ma radost ze zivota a je sam sebou.Nechce se mi moc mluvit at je to s kymkoliv.Napr. v praci ci spolecenskym zivote,se snazim udrzovat lepsi naladu a delam co muzu abych aspon neco malo rikal a nebo aspon poradne odpovedel.Vetsinou si preji zmizet,schovat se pred svetem v kterem ziju,nebo byt nezajimavy a prehlizeny.Obe varianty jsou nesplnitelne!Usinam zhruba v 20:00 az neco po devate i ve svem volnu a vztavam zhruba okolo 6:00 ve svem volnu.Mam deprimuíci myslenky o tom,kam jsem to dotahl,maly penis ktereho zkryvam cely nim zniceny zivot.Vyhybam se celozivotnimu vysmechu a ponizeni,je to ma nejhorsi nocni mura ktera se naplnuje.Rodice i nekteri blizsi i znami me maj asi za geje a to uz je na me strasne moc,nevim co se stane az se to dostane do eteru a cele se to pro me zkomplikuje.Jsem dobry clovek a vzdy jsem byl az na par spatnych cest,jsem pry pohledny,pritazlivy a zajimavy,to je sice hezky,ale to nejdulezitejsi je sotva vydet.Nici mi to psichyku ktera je uz poskozena.Nemam naladu na zabavy a me oblibene cinosti,vykourim hodne cigaret a o volnu si kupuju lahvace ktere me trochu pomahaji.Obcas vylezu ven a jeto fajn,ale pak se ty mindaraky vraci a jsem asi trochu paranoidni,ve 22 to je k placi snad i k smichu.Na sebevrazdu nemyslim a ani nebudu.Jen chci aby se mi vratila psichyka a sebevedomi.Prosim o pomoc.Chci aby se to srovnalo v utajeni a v klidu.Dekuji za porozumeni
Přidat nový komentář