Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Dobry den,prave jsem hledal jestli opravdu funguje kosmodisk a nezjistil jsem jen to,ale zjistil jsem ze jsem az po usi v depresi.Uz delsi dobu se snazim stranit od pratel a svich blizkych,neni to lehky pac bydlim u svych rodicu,mam spoustu pratel a delam v pro me stresujici praci kde obcas vídam blizke a zname.Uz nejsem takovy clovek ktery ma radost ze zivota a je sam sebou.Nechce se mi moc mluvit at je to s kymkoliv.Napr. v praci ci spolecenskym zivote,se snazim udrzovat lepsi naladu a delam co muzu abych aspon neco malo rikal a nebo aspon poradne odpovedel.Vetsinou si preji zmizet,schovat se pred svetem v kterem ziju,nebo byt nezajimavy a prehlizeny.Obe varianty jsou nesplnitelne!Usinam zhruba v 20:00 az neco po devate i ve svem volnu a vztavam zhruba okolo 6:00 ve svem volnu.Mam deprimuíci myslenky o tom,kam jsem to dotahl,maly penis ktereho zkryvam cely nim zniceny zivot.Vyhybam se celozivotnimu vysmechu a ponizeni,je to ma nejhorsi nocni mura ktera se naplnuje.Rodice i nekteri blizsi i znami me maj asi za geje a to uz je na me strasne moc,nevim co se stane az se to dostane do eteru a cele se to pro me zkomplikuje.Jsem dobry clovek a vzdy jsem byl az na par spatnych cest,jsem pry pohledny,pritazlivy a zajimavy,to je sice hezky,ale to nejdulezitejsi je sotva vydet.Nici mi to psichyku ktera je uz poskozena.Nemam naladu na zabavy a me oblibene cinosti,vykourim hodne cigaret a o volnu si kupuju lahvace ktere me trochu pomahaji.Obcas vylezu ven a jeto fajn,ale pak se ty mindaraky vraci a jsem asi trochu paranoidni,ve 22 to je k placi snad i k smichu.Na sebevrazdu nemyslim a ani nebudu.Jen chci aby se mi vratila psichyka a sebevedomi.Prosim o pomoc.Chci aby se to srovnalo v utajeni a v klidu.Dekuji za porozumeni
Přidat nový komentář