Mezi tradiční symboly Vánoc patří ořechy. Používají se nejen jako součást cukroví, přírodní dekorace vánočního stolu, ale i jako zdravé mlsání. Mnoho lidí se snaží ořechům vyhýbat kvůli vysokému obsahu tuků, přesto je jejich přínos větší než zápory. Ořechy jsou prospěšné pro zdraví člověka, a neměly by proto chybět ani v běžném jídelníčku.
Dobrý den.Já mám se svým téměř 8 měsíčním synem podobný problém.Asi před měsícem a půl se mu na rukou a zádech objevil ekzém.Červené rozsáhlé fleky se šupinatým povrchem.Řekla jsem to své dětské doktorce,ale ta mě neposlala na kožní ani mi neřekla z čeho to může mít tak jsem po příčině začala pátrat sama.Na internetu jsem se dočetla že to může být alergická reakce na lepek a nebo na mléko.Jelikož v té době začal malý pojídat jogurty a pečivo tak jsem si to spojila dohromady.Pečivo i jogurty jsem vysadila a jelikož je malý i teď nemocný tak se čtyři dny nekoupal,protože měl teplotu,tak se ekzém ztratil.mažu ho mlékem excipial u lipolotion,který je právě přímo na dětskou jemnou pleť.Tak nevím co pomohlo,jestli nekoupání nebo vysazení potravin.Každopádně ještě udělám experiment a zkusím mu zase pomalu dávat zatím jogurty a budu ho sledovat.Pokud se znova objeví tak si zajdu na alergologii.To je asi tak vše.Přeji krásný den
Přidat nový komentář