Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
Prosím o odpově´d na můj dotaz - léčím se na hypofunkci šž autoimun.typu - hodnoty TSH - 4,82, FT4 11,53, anti TPO 96,0, anti TG 70,5. Paní dr. mi předepsala Letrox 50, 1/2 tablety 3 týdně (po,st,pá). Mám pocit, že od té doby, co beru léky jsem více neklidná, mám pocit neklidných nohou, pobolívání hlavy. Upozorňuji, že jediným dalším lékem, který beru, je Cipralex proti depresi. Ten beru již rok a byla jsem celkem v pohodě (až do této doby s Letroxem). Může mít Letrox nějaký vliv na mé pocity (hlavně neklidných nohou, kdzž ulehnu), nebo jde skutečně jen o můj pocit? A musím vůbec při výše uvedených hodnotách, lék brát? Děkuji.
Přidat nový komentář