ahojte,jsem zde poprvé,nyní po druhé lumbálce a solmedrolu přemýšlím o dalším tětotenství,je mi 35 let začátky rs se mi objevily ,když měl malý 2 roky,stres,brzký návrat do práce,nevyspání,teď je mu 6let,půjde do školy,ještě před středeční LP jsem zvažovala a bádala na internetu jak je to s rs a druhým těhotenstvím,byla jsem přesvědčena,že až se mi uleví tak to zkusím,a pak jsem na první kapačce vyslechla příběh přibližně stejně staré paní po porodu,velice milá,usměvavá,maminka ji v kočárku před infuzní místností vozila asi 4 měs.miminko,po porodu ataka,chodí pomocí chodítka a v jedné ruce má silný třes,padá,říkala,že před tím byla relativně v pohodě,ušla 13 km a sportovala,já jsem si najednou uvědomila,že už jedno dítě mám,o které se musím postara,že kdyby se mi stalo něco podobného,nemohla bych mu dát co mu dávám toteď,jdeme na výlet,plavat,k moři,na hory,prostě děláme vše co ostatní,došlo mi i když to vůbec není lehké,že mám jedno dítě a někdo ani to ne a že kvůli němu a rodině rozhodně riskovat nemůžu,ale kdybych ho neměla tak JEDEN POROD BYCH URĆiTĚ RISKLA,ahoj a drž me se
Přidat nový komentář