Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
běž ke gynekologovi.jestli to je zánět tak se to léčí antibiotikama.
mám veliké nepříjemné svědění uvnitř pochvy,které až bolí.Když se svědivost objeví trvá to dva,tři dny,někdy i týden a pak sama zase odezní.můžete mi prosím poradit co by to jmohlo být a jestli se to dá poznat z vyšetření citologie.
Svědění může způsobit cukrovka,bazén,prášek na praní,aviváž,mýdlo,spodní prádlo z umělého vlákna.Popřemýšlej-vyřazu j.Pokud jsi jinak vpořádku,tak to může být alergie na výše uvedené
Vyzkoušej Rosen HA gel, já ho puvodne koupila na léčbu popáleniny na ruce, ale hodí se na všechyn problémy, krásně hojí.
Co vypadá ná dobrej gel. Všestranny. koukala jsem i na lekarnu na webu, co ji ma a jeden jsem si na zkoušku objednala, snad bude fakt v pohode. často jezdím na kole a mívám opruzeniny, snad zabere stejne dobre a rychle jak je v popisu :-)
Jo zabere. je dobrý na hodne veci...na příbalovém letáku je toho kvanta, ale hlavne jsem si ho vyzkoušela, to udelá nejvíc.
z me zkusenosti doporucuju intimni hygienu Intime ;-) je jemna a krasne voni a nemam zadne problemy.
Přidat nový komentář