Alergie na chlad propuká hlavně na podzim a v zimě, kdy se vlivem chladného počasí zvyšuje počet těch, které trápí nepříjemné kožní projevy při pobytu v chladném či mrazivém vzduchu nebo po přechodu z tepla do zimy či naopak. Nejčastěji se jedná o zarudnutí pokožky, kopřivku s úporným svěděním, popraskání kůže nebo otoky těch míst těla, která nejsou dostatečně chráněná oblečením.
Po síti koluje tento mail:
Čokoláda je zdravá.- Vyrábí se z kakaových bobů (bean = bob,fazole). Fazole je zelenina, tudíž i čokoláda je zelenina a zelenina je zdravá.
- Vyrábí se z cukru. Cukr se vyrábí z cukrové třtiny nebo cukrové řepy (obě rostliny patřící do kategorie zeleniny) a proto i čokoláda je zelenina a zelenina je zdravá.
- Čokoláda obsahuje mléko. Mléko je zdravé. Proto je i čokoláda zdravá.
- V čokoládě obalené rozinky, višně a pomerančové plátky patří do kategorie ovoce. Ovoce je zdravé a proto i čokoláda je zdravá.
Proto jezte čokoládu, co hrdlo ráčí. A nezapomeňte že: stressed (být stresovaný) je pozpátku Desserts (cukrovinky).
O tom, jak je čokoláda zdravá lze polemizovat. V každém případě ji lze v této pohnuté době doporučit hlavně na nervy.