Vím,co je deprese..je to stav,kdy jedu pouze na setrvačník.
Nebudu popisovat své dětství s otcem akoholikem,který nás v noci bil.Hned v 18ti jsem se vdala,abych unikla z domu.Po narození naší první dcery nám jeden chlapeček zemřel dvanáct dní po předčasném porodu,druhý se rovnou narodil mrtvý.Po sedmi letech se nám narodila vytoužená druhá dcera..Mezitím jsme zkrachovali v podnikání,onemocněla manželova matka(bydleli jsme ve stejném rod.domě) a manžel začal hledat jiné ženy,například mou kamarádku.mé sestry..Když jsme vyřešili toto,tak začal hrát automaty,zemřela mu matka a museli jsme prodat dům a nastěhovat se do 2+1.Což psychicky nezvládly naše dvě dcery,jedna měla stavy pláče,vyčítalanám to a přestala chodit na střední školu.Časem se to naštěstí urovnalo.Horší to bylo s mladší dcerou,která se začala sebepoškozovat.Bylo to pro mě hrozné zjištění,přišla na to třídní učitelka,mě dcera tvrdila,že ji poškrábala naše kočka.Pak mladší dcera utekla z domu,byla v sedmé třídě...naštěstí jsme ji našli jak s batohem jde po silnici-bylo jí jedno kam jde....Vzala jsem ji k výborné psycholožceDcera má stále ještě tyto stavy,přesto,že zvládla náročné studium na gymnáziu a nastoupila va vysokou školu.Protože jsem v depresi já i ona,je to těžké soužití.Nastoupila jsem do práce,kde mě šikanovala vedoucí rok a půl,odešla jsem tam odtud až když odjela do zahraničí na dovoenou abych ji už nemusela vidět.A až poté co jsem dostala nabídku lepší práce.Od jedné známé.Práce skvělá,bavila mě,jen po dvou měsících jsem nedostala výplatu.Vydržela jsem to 4 měsíce,pak jsem měla jít k posudkovému lékaři na komisi...ujela s klíči a já nemohla odejít-byla to práce s dětmi...takže jsem prošvihla termín a jsem díky ní asi bez důchodu.Je mi strašně špatně,dluží mi 40.000,-máme málo peněz do rodinného rozpočtu a manžel mě zrovna nepodporuje..nejlepší,co můžu udělat je,že se odstěhuju,starší dceři se narodila holčička nádherná,ale její otec jí nrchce ani vidět...jsou jí tři roky a ještě nikdy ji nevyděl.
Tak nevím,jsem prostě permanentně unavená,ale můj muž si myslí,že jsem líná..asi jsem jen líná...líná na život,nebaví mě.
Přidat nový komentář