Zdravím všechny nováčky i pokročilé spolutrpitele...jsem moc ráda,že si navzájem pomáháte a předáváte zkušenosti s těmito poruchami. Jani, já beru citalec 20 necelý rok, čekala jsem , že po roce braní bude vše jako dřív,ale není. Zlepšení se zastavilo na 99 %, stále se sem tam objevují dny,kdy je mi taknějak všelijak, jakoby trošku depresivní nálada a do toho trošku úzkost. Stává se mi to, kolem menstruace, někdy po ránu,když jsem měla špatný sen,někdy mě rozhodí starost o dcerku,někdy mě píchne někde a hned se začnu sledovat atd. K citalecu nic neberu a kromě těchto občasných výkyvů je mi dobře. Řekla bych,žeprášky už více nepomohou a myslím,že není potřeba brát něco navíc,myslím ,že je potřeba naučit se nevěnovat tomu pozornost a nepozorovat se a nemyslet na to jak mi je. Když mám tyto výkyvy,okamžitě se snažím odpoutat pozornost,dalo by se říct,že se mi to do chvilky podaří,nedrží mě to hodiny,ale jen pár minut,než se z toho vymaním. Ale naštěstí se mi to stává tak jednou do měsíce,jinak jsem v pohodě,dělám si řidičák a v srpnu mi končí rodičovská,malá jde do školky a já do práce,takže uvidíme,jak to zvládnu,zase pisnu. Dokud budu mít tychle výkyvy,tak nebudu AD vysazovat,je to známka,že stále ještě nejsem zdravá,pořád nedovedu se serotoninem hospodařit,ale věřím,že časem to bude jako dřív...:) Tak hodně sil a nepozorujte se furt,žijte!!!
Přidat nový komentář