Ahoj Leni, takže já jsem začala brát po té, co jsem měla problémy s brněním ruky, špatným viděním, a protože můj otec má Parkinsna, tak jsem si vsugerovala nějakou takovou nemoc. Na neurologii mi řekli, že jo neurogenní tetanie, což je vlastně úzkostná porucha. Po dvou měsících, kdy jsem měla ty stavy pořád stejné plus nespavost, špatně poránu, tak jsem zodpovědně vyrazila na psychiatrii, kde mi právě řekla, že je to reakce na stres- mám 4,5 leté dvojčata, poměrně náročné, visí na mě, stresy při odchodu do školky, už jsem pak na ně jen řvala, vadilo, že jen mluví, no děs. S tím vsugerováním nemoci jsem to už jednou měla asi před 10 lety, tehdy jsem se z toho vyhrabala sama, ale trvalo mi to 2 roky. Sice jsem taky zkusila AD, ale po první pilulce mi bylo tak špatně, že jsem to vzdala. No a tak teď jse chtěla být zodpovědná, a šla jsem a říkala si, že to přeléčím. Nástp léků šílený, zvracela jsem, v noci nespala, tetanie se mi zhoršila, pak po 14 dnech se to zlepšilo, to jsem brala jen 10, ale teď nějak nevím, ráno mi je špatně pořád, během dopoledne a odpoledne trochu lépe, ale jsem pořád taková uvnitř nervózní, úzkosti jak kdy, dávku mám od soboty zvedlou na 15, tak čekám dr. říkala, že navýšení se projeví až po 14 dnech, s jídlem taky nic moc, nejvíc jím odpoledne a večer, jinak se spíš nutím, aby jsem něco pojedla. Paní dr. pořád volám, jestli jsem měla léčbu opravdu nasazovat, ona tvrdí, že ano, ale že nástup až po dvou až tří měsíců. Tak se modlím, ať to opravdu vyjde. Nevím, jestli kdybych věděla, že to bude takové peklo, jestli bych do toho znova šla, ale nechtěla jsem ten stav nechat rozjet, tak snad jsem udělala dobře. Tak musíme doufat, že jsme pro sebe udělaly to nejlepší a že jednou bude líp, ale to čekání...Tak bojujme, je to někdy fuška, měj se, Eva
Přidat nový komentář