Milá Lucie. Podle hodiny kdy ti píšu poznáš, že moje noc nestojí za nic. Včera jsem si šla lehnout a bylo to zpět. Přesně to, co v neděli.Tlukot srdce, jako když kolibřík mává křídly, aby se udržel při svém vytouženém nektaru. Nešlo ležet na boku ani na zádech, protože to se mnou otřásalo, byl to tak nesnesitelný pocit, ale už jsem nemyslela na sbalenou tašku a cestu do nemocnice, sáhla jsem po první pomoci, která byla po ruce a vzala jsem si Stilnox. Mám ale na spaní předepsané Trittico, a to mi zřejmě tento hnusný stav navozuje.Sním ho podle doporučení po večeři a za půl hodiny se motám jak maďar v kukuřici, pak nastane chvíle - tak kolem desáté a já se v dobré víře odeberu na lůžko. A ejhle, hned ten hnusný stav. Začnu se modlit ( doporučení mé maminky) abych odvedla myšlenky někam jinam nepomáhá. Přijde na řadu jogínské dýchání, také nepomáhá, protože ten strach z těch příznaků je tak hnusný, že mi nakonec nezbude nic, jen ten Stilnox.Věř, že tě chápu. Já jsem zase měla intenzivní pocit, že se zblázním. Přišlo to z ničeho nic, po posledním porodu. Měla jsem hrozné stavy, asi to byla laktační psychóza. Pak se k tomu přidaly rodinné problémy a já stále přežívala s Lexaurinem a Stilnoxem. Věř mi, byly to zlaté časy.Nejedla jsem to po hrstech, prostě jen když jsem se cítila blbě.Všechno jsem zvládala, v kolektivu jsem byla vždy oblíbená, vždy jsem dokázala vymyslet nějakou ptákovinu, které se všichni zasmáli. Ale najednou někdo vymyslel Asentru a Trittico, které nejsou údajně návykové. Ale hnusné stavy spojené s jejich pojídáním, ty si musíme vytrpět. Navíc, pokud přijdu někam do kolektivu, tak se všemožně vyhýbám alkoholu až mají ostatní pocit, že jsem vyléčený alkoholik.
Doufám a ze srdce ti přeji, aby ses probudila do lepšího dne, aby už konečně přešla ta hnusoba!!!!!!!! Každý začátek je těžký, ale pokud si přečteš některé dřívější příspěvky, tak zde mnoho lidí Asentru chválí. A když to nebude Asentra, najde se určitě něco jiného co ti pomůže a ty se potom budeš jen smát a vše ti připadne hodně vzdálené a najednou budeš mít pocit, že jsi to nebyla ani ty, kdo něco takového prožíval. Ale jen měj trpělivost..
Přidat nový komentář