Kubo, máš ty ataky pravidelně? vždy po probuzení? Tohle je pro mě novinka, protože u mě to přichází zcela nečekaně. Vždy, když to nejméně očekávám. Přijde úzkost, strach z něčeho ( něco se vždy najde ), potom třas a následuje vyčerpání.
Dnes mám hodně práce a cítím se dobře. A to nemám v sobě žádný lék.
Ke vztahu s mým synem. Já k němu přistupuji spíš jako ke kámošovi. Dovedeme si spolu povídat o všem možném. Samozřejmě, že se v některých názorech rozcházíme. Ale já to beru tak, že každý má právo na svůj názor. A dělí nás jedna generace.
V jednadvaceti letech jsi nemohl napáchat takové škody, i když je dobré, že znáš co to je, sebekritika. Ale nic se nesmí přehánět. A my, jako rodiče, kteří jsme vám dali život o který jste se nás neprosili, máme mít v genech, abychom tu byli vždy pro vás. I jiná mláďata potřebují své rodiče aby je nakrmili, naučili létat či skákat, prostě aby je postavili do života jak nejlépe dovedou. Na rodičích také je, aby uměli odpouštět ( mělo by to tak být i v jiných vztazích ) a vlastně tím své děti tomuto umění naučili také. Respektuji názor svého syna a on zase můj. Je jasné, že se vždy nedaří, ale u nás to velmi rychle přechází a můj synek přijde a řekne mi " maměnko, ty jsi stejně ta nejlepší maměnka na světe a bez tebe bych byl v pr.......
Ale dost už těch mých naučných tirád, nechci ze sebe dělat nějakou " chytrou ".
Jaký jsi byl, už nespravíš. Dívej se do předu, všechny chyby, které v životě uděláme, nás někam posouvají. Nemám patent na rozum jen proto, že jsem starší.
Ale upřímně ti řeknu, že mladá už bych být nechtěla. Pouze zdravá, mít někoho, kdo mi rozumí ( mám tři velmi dobré přítelkyně ), takže tenhle bod mohu vypustit. Postrádám ve svém životě lásku a něhu, pochopení, ale mám velké štěstí v tom, že mám sestru - jednovaječné dvojče o 10 minut starší, která respektuje mou osobnost, což je pro mě velký dar.
Jedna přítelkyně je pouze virtuální a jistě tušíš, že je to Katuška.
Její emaily mě dokážou rozesmát, protože má úžasný smysl pro humor, ktrý já mám ráda.A její slova " ježííííííšbabka choď do riti " se svou sebelítostí, ta mě vždy přivodí dobrou náladu. Vždy se třesu na její psaníčka a věř, je to čtení, které člověka velmi obohatí.Vím, že až si toto přečte, tak mě také pošle do riti, nemá ráda chválu, jenže já ji myslím upřímně.
No nic, musím zpět " ke strojům", ale fotku ti nepošlu, protože zde nemám foťák.
Myslím na vás, mé dobré kamarády, a už se těším na zítřek, zda tu bude něco nového. Ivča
Přidat nový komentář