Dobrý den,
přítel má lupénku a tak už zkoušel všechno možné.. Chtěla bych všechny VAROVAT před jedním určitým přípravkem, který nedávno rozjel velikou reklamní kampaň, Dr. Michaels. Předražené přípravky (malá sada za cca 2500 Kč) která vydržela asi 3 týdny, možná ani to ne, a lupénka se po tom rapidně zhoršila! S následným zhoršením stavu si přítel došel na kožní, kde mu doktorka (bývalá primářka!) řekla, že není sám, kdo s tímto přípravkem má velice negativní zkušenosti a označila to jen za veliký podvod. Sama jsem jim napsala na oficiální stránky negativní komentář a ten následně smazali, tak jsem napsala druhý. Po tomto příspěvku se mi sice opět ozvali, ale s nařčením, že nikdy neměli agresivnějšího pacienta, ale že jim dále velice záleží na naší spokojenosti a bla bla bla... Chlubí se nějakými 80% (nevím přesně) úspěšnosti u pacientů, ale pokud všechny negativní příspěvky mažou tak jako ten můj předešlý.... Každopádně jsou "chránění" 20% , u kterých mohou říct "Bohužel, u vás léčba nezabírá..."
Chtěla bych tedy varovat všechny před tímto přípravkem, my za něj jenom zbytečně vyhodili peníze :-( A obávám se, že navrácení je v nedohlednu.... A co je vůbec nejhorší? Že lupénka na těle mého přítele je mnohem, MNOHEM horší, než byla předtím...
Přidat nový komentář