Ahoj, souhlasim, Dr. Michaels je opravdu pecka! Moje LECBA lupenky:
Mam za sebou sest tydnu domaci lecby s touhle australskou trojkombinaci a lupenka je svetla, pekne mizi, uz byste ani nerekli, ze je to ona. Ze zacatku jsem tomu moc neveril, ale z tvare loziska zmizela za tyden a pul, ve kstici po trech tydnech a telo jde - jako vzdy - nejpomaleji, ale nohy si daly taky rict a osklive cervene a predevsim slite holene uz jsou hladke a chytaji barvu kuze a ty drobnejsi projevy uz sotva zaznamenate. Takze predpokladam jeste dva tydny a bude pokoj. Jeste jsem mezitim byl tyden nemocny, takze je mozne, ze se to leceni trochu pozdrzelo. Muj otec byl skeptik nejvetsi, rikal, ze kdyby to fungovalo, tak uz se o tehle mastech davno vi a ze by to bylo v televizi a v novinacvh a tak podobne. Jenze chyba lavky, v mediich to moc neni - sam jsem se to dovedel od kamarada. Vcera jsem tatovi ukazal nohy a moc rad jsem videl tu ulevu v jeho tvari, byl moc rad. Muj TIP na usporu penez :)
Cena za tyhle masti se muze zdat vysoka, ale zato vyleceni to opravdu stoji. Sami si ale spocitejte, kolik date rocne na doplatcich za kortikoidni masti, kolik casu stravite cestami za doktory a kolik casu mazanim nejruznejsich masti, ktere pomuzou docasne nebo vubec. Navic v lekarne nemusite nutne kupovat neustale kompletni sadu Dr. Michaels se sprchovym gelem, telovym olejem a MALOU masti (50g) za 2000 Kc, ale muzete koupit jednotlive casti i samostatne, pricemz za VELKOU mast (250g) zaplatite 2000 Kc, a usetrite tak zhruba polovinu penez oproti koupi male masti v sade. Jde to financne nakombinovat. Sice to na par tisic vyjde, ale ten pocit, ten pocit... A v lete clovek muze krasne do trenek nebo do sukne a bez lupenky! Vsem lupenkarum zlom vaz! Mam lupenku 17 let a jeste jsem nikdy nic tak ucinneho nevyzkousel. Je to BEZ KORTIKOIDU a finance i usili pri pouzivani pripravku dvakrat denne zato stoji.
Přidat nový komentář