Dobrý den,
Jsem žena, je mně 40 let, mám 3 děti ( 22,17,2). Pře 4 roky jsem měla gynekologickou operaci – konizaci čípku. Před 2 roky po porodu to vše začalo. Po propuštění z porodnice jsem do týdne měla zánět dělohy, který léčili Antibiotiky Amoxiklavem. Do 3 týdnů vše bylo v pořádku, ale potom mně začali bolet konce končetin, vše mně zmáhalo, jakákoli větší zátěž mě dokázala položit. Běžné domácí práce se pro mě zdály být neúnosné. Bolesti končetin, jako bych chodila po jehlách, brnění, ztuhlá sanice, silné bolesti čelistních kloubů, které někdy končily silnou bolestí hlavy až zvracením. Večer velká zimnice. Přidal se i zánět močového měchýře, v moči krev. Začala jsem u mé obvodní doktorky, která zánět močového měchýře léčila Antibiotiky a udělala odběry krve. Nic se nezjistilo jen vyšší CRP a prý v těle proběhl Chlamydiový zánět. Doporučila mně brát vitaminy , protože prý kojím a může to být od toho. Bolesti neustávaly a tak jsem šla na radu k Ortopedovi, ten mně předepsal, Azitrox Osteokar a léky na bolest,a říkal, že by to mohla být osteoporóza, že už mám na to věk. Bolesti stále nepřestávaly, opět stejná situace, po zátěži bolesti zesilovaly, někdy jsem doslova musela jít po čtyřech na záchod. Můj druh už nadával ať s tím něco udělám, tak jsem šla k neurologovi, ten mně poklepal kladívkem a říkal, že od něj to není, že jsem úplně v pořádku a jestli nemám nějaké problémy, jestli to není psychické. Já tvrdůím , že problémy psychické nemám, jen kdybych neměla takovou bolest, z ní jsem tak psychicky nevyrovnanaá. Asi před rokem jsme se nakazili s přítelem oba dva, kdy jsme měli svědění a pálení při močení a tak jsem šla na gynekologii, kde nás léčili Antibiotiky a Entizolem. To bylo poprvé za 1 ½ roku co jsem se začala cítit líp, bohužel jen 3 neděle. Znovu jsem šla na gynekologii a ptala jsem se jak je to možné. Prý jsem zdravá nic na mě nevidí ať zkusím internu, když jsou potíže po zátěži. Na interně paní doktorka udělala EKG a odběr krve …. Opět jsem v pořádku a jestli nemám nějaké problémy, jestli to není psychické. Po dvou letech od narození mé dcery jsem přestala dělat sport, který mě baví (jízda na kole, horlolezení, turistika, plavání, lyžování, snowbordování) smiřuji se s tím, že zřejmě na mě padla 40cítka a lepší to už nebude. Chtěla jsem ještě moji dceru naučit lyžovat, snowbordovat a bohužel to asi nepůjde. Nejhorší je, že již musím chodit do práce, jsem sice zdravotní sestra, ale přivydělávám si jako servírka. Tutu práci již také nebudu moci vykonávat, protože jsem se minulý víkend zhroutila, po práci opět bolesti končetin, pomalu jsem nevěděla jaká je pravá a levá končetina, příšerné bolesti čelistí, migréna, zvracení, nemohla jsem své tělo unést. Po 3 dnech se z toho tak trochu dostávám, ale vše dělám nadopovaná Ibalginem. Začínám být na všechny protivá, večer brečím a nevím jak z toho ven. Nevím na koho se mám obrátit, kupuji si vápník, hořčík, vitaminy, ale nic nepomáhá. Děkuji za jakoukoli radu
Přidat nový komentář