Zdravím,tak jak tady koukám,nejsem v tom zdaleka sám,kdo bojuje s těmito potvorami.Mě už trápí od 25 let a dodnes se mnou přežívají a hodují v mé prostatě.Začalo to v 25 roku ,pálení při močení,bolest na hrázi,časté nucení na malou,hned jsem navštívil urologa,po dobrání asi dvou antibiotik mírné zlepšení a bylo mi zděleno,že to má kde kdo a že mě to asi bude občas zlobit.Asi 10 let byl celkem klid,i když bolesti a nutkání na močení zcela nevymizely,v 35 roku se to ale začalo zhoršovat,přidala se i bolest při pohl.styku a ejakulace byla pro mne spíš peklo,než požitek,pálení bolest.Tak jsem opět mazal na urologii,ale tentokrát už jinam,než jsem byl předtím,protože ten minulý urolog mi moc nepřesvědčil.Opět lab.rozbor moči a výtěr z moč trubice,asi 4 atb,žádné zlepšení,až po přibl.5 návštěvě mi zjistili přítomnost streptokoka alfa hom.Nasadili doxibene a stav se zlepšil asi o 50%,ale stále to nestálo za nic.Ve stěrech po přeléčení nic nenašli,tak jsem byl údajně zdráv.Asi za dva roky se to opět začalo rapidně zhoršovat,opět návštěva url,opět stěry a co to nenašli?Že by opět streptokok?To bylo překvapení,opět léčba atb,která tentokrát nezabrala,tak jsem skončil v nemocnici na kapačkách,prali do mne asi týden gentamicin,bolesti úplně neustoupily,ale stav se po tomto rapidně zlepšil,zase jsem si mohl rok oddechnout a plně užívat sexu.Jen že ouha,po roce jsem na tom zdá se húř,než před minulou léčbou,bolesti,pálení,pohl.styk už pomalu zavrhuji,protože se dostavily i problémy s erekcí a když už se povede,tak to stojí za houby a je to spíše trest,než radost,už jsem zkoušel i všechny uváděné účinné čaje,za wobenzym jsem nechal v lékárně nemalé peníze,držel jsem asi rok doporučovanou dietu,dle návodu prostataforum.cz,vše na prd.A tak zase klušu na urologii,opět jinam s nadějí,že mi pomohou,ale po prvním setkání s lékařkou,která mi udělala vyšetření,které jsem prodělal posledních pár let mnohokrát,usoudila,že to asi streptokok způsobovat nebude,poslala mi na kožní na vyšetření chlamidye,ureopl.atd,ostatně na těch jsem už byl hned poprvé,v 25 letech,kdy mé problémy začaly a tenkrát nic nenašli,tak velice pochybuji,že by teď tam něco bylo,Dozvěděl jsem se od ní,že i když se to třeba nevyléčí,nechá se to pozitivně upravit,ale to už mi upravují 17 let a je to čím dál,tím horší.Tak chci bojovat dál,i když mé neděje na uzdravení nějak pomalu mizí,ale chci zkusit vše,abych se těch potvor zbavil,protože takhle žít mě už nebaví.Kdyby se tu náhodou našel nějaký človíček,který se z této šlamastiky dostal,nebo mu někdo pomohl alespoň zlepšit jeho stav na delší dobu,prosím,ať napíše,budu mu do smrti vděčný,když poradí,jak z toho ven.Lékařům už moc nevěřím,chtěj jen poplatky a body,ale pokud nejde o život,tak to moc neřeší.A prosím dealery různých zaručených preparátů,např aloeberra,atd.nepište,už jsem také zkusil a je to k ničemu,nebo alespoň mně to vůbec nepomohlo.A zázračný doktor z Prahy,pan Pažourek asi také nebude tak zázračný,četl jsem o něm reference a zdá se,že tam jde spíš o to,jak dostat z pacientů peníze,než o uzdravení,ocenil bych rady od lidí trpících touto prokletou chorobou.Předem děkuji za rady
Přidat nový komentář