Ahoj všechny, které se snažíte zhubnout. Řekla jsem si, že to taky zkusím. Při výšce 162 cm, jsem měla 70 kg, relativně nic hrozného, ale před dvěma porody jsem měla 57 kg, což už byl veliký rozdíl. Začala jsem sledovat pořad "Jste to, co jíte", ne tak kvůli soutěžícím, ale kvůli radám paní doktorky. Musím říct, že to funguje. Sehnala jsem také Meridii 15 mg. Takže každé ráno jednu tobolku Meridie a hodně piji vodu, snažím se minimálně 2 litry denně. K snídani např. sušenky Bebe dobré ráno a ovocný čaj, nízkotučný jogurt. Ke svačině např. musli tyčinka nebo jablko, k obědu 2 celozrnné rohlíky s nízkotučným sýrem, max. 30% tuku v sušině, a rajče, paprika. K odpolední svačině rozmixuji mrkev, jablko, kolečko celeru, červenou řepu a vymačkanou půlku citronu se sklenicí vody. Zahustím celozrnnými vločkami a je to super zdravá a sytivá svačinka. Vše je syrové a má spoustu vitamínů. A navíc do sebe dostanu zeleninu, kterou bych ve vařené podobě ani nepolkla. Paní doktorka ve výše zmíněném pořadu vše odšťavňuje, ale já odšťavňovač nemám, tak jsem zkusila mixér a jde to. Šťáva je bez cukru, ale může se přisladit medem. No a večer něco malého, a zase zelenina. Hlavně se netrapte hladem, pořád něco zdravého "zobejte". Když budete mít při hubnutí hlad, sice ubýváte na váze, ale ne TUK, jenom svalovou hmotu. I večer u televize stačí trocha slunečnicových semínek a pořádná sklenice vody a je po hladu. Samozřejmě, když se jí alespoň 5x - 6x denně, musí se změnšit porce. Když budete tělu pořád "něco" podstrkovat, samozřejmě zdravého, zvykne si a začne odbourávat tuk. Ale to neznamená, že si sem tam nedopřeji něco nezdravého. Zrovna nedávno jsem snědla celou čokoládu na posezení a v pohodě. Dnes, zhruba po měsíci mám o 4 kg méně. Nemá se hubnout více, jak 0,5 kg za týden, jinak vše a samozřejmě ještě něco navíc naberete zpátky. Podotýkám, že jsem s hubnutím začala koncem listopadu, takže i přes Vánoce. Jedla jsem i kachnu s knedlíkem, ale už ne 5 knedlíků, ale jen 2. Dopřála jsem si i bramborový salát, ale jen 2 lžíce. No a k tomu dvě malé a hodně čiperné děti a pohybu je dost a dost. Mimochodem "jediný" pohyb, který mám, nikdy bych nevlezla do posilovny a i jinak nesportuji, večer jsem většinou ráda, že jsem ráda. Takže všem, co se snaží zhubnout přeji hodně pevnou vůli, protože opravdu všechno závisí jen a jen na vás. Vydržte!
Mimochodem Zuzce chci vzkázat, prosím jestli hubneš, hubni jen kvůli sobě a ne kvůli příteli. Měl by tě mít rád kvůli tobě samotné a ne, jak vypadáš.
Hodně štěstí!
Přidat nový komentář