ahoj všem,
připojuju se do diskuze, e-cigarety jsem měl dvě, jednu před asi rokem, nyní mám jiný typ. opravdu velmi ale velmi záleží na tom, jakou si koupíte. jelikož jsem kouřil krabičku denně, když jsem si zašel večer na pivko tak i víc, normální e-cigareta byla opravdu slabá, chyběl mi pořádný dým, neustálé protíkání liquidu z vatišky do atomizeru, mizerná výdrž baterky atd. e-cigareta letěla po pár týdnech do koše a bohužel jsem se vrátil zpět k cigaretám.
nedávno jsem si koupil novou značku bez vatiček, se silnou baterkou (vydrží 2 dny), a liquid se nalije do nádobky (žádné kapání, prostě to tam nalijete a máte na celý den vystaráno). jediné, na co je třeba dávat bacha je, aby byla cigareta uložena vodorovně (v kapse, v tašce, v kapse), protože po nějakém čase začně liquid protékat.
ale hlavně : perfektně kouří, dělá hustý dým, jako normální cigareta. Značka je eGo Tank za necelé 2000 jsou dvě v balení, veškeré příslušenství a liquidy na měsíc zdrama (čili za měsíc ekouření už mám cenu za celé balení dvou ecigaret "zdarma").
cigáro sice vypadá jako černý doutník a ne jako cigareta, ale to mi nevadí.
doporučuji ze zkušenosti.
nejhorší zkušenosti mám s levnými ecigaretami z aukra, to opravdu nedělá žádný dým.
uvažujte, abyste si to kouření užili, mělo by to být co nejvíce podobné klasickému dýmu, ne nějaké inhalátory.. a když chci dýmu méně, tak prostě méně potáhnu :)
držím palce při výběru a musím říct, že po týdnu se mi vrátil čich i chuť, necítím se večer unavený a nesmrdím, dokonce mě štve, když si zajdu na pivko, že mi je ráno cítět oblečení, smrdí mi to.
Jinak první týden či deset dnů používání jsem kouřil i normální cigarety, nijak jsem se neomezoval, prostě mě přešla chuť, někdy jsem vykouřil dvě za den, někdy pět, po dvou týdnech už ani jednu klasickou, protože to prostě smrdí a chutná divně.
a poslední věc : rozhodně kouřím méně než když jsem kouřil klasiku, první potáhnutí si dám někdy v jedenáct dopoledne, zatímco z obyčejné cigarety jsem si potáhl třeba desetkrát, z ecigarety mi stačí ke stejnému efektu si potáhnout třikrát.
a náplň mě vyjde na tři stovky měsíčně, až odejde atomizér, stojí taky tři stovky, vydržet by měl tři měsíce, uvidíme.
pokud váháte, jděte do toho, je to super, jen si kupte KVALITNÍ typ co dělá hodně kouře !
Přidat nový komentář