Me ve 23 letech zacly panicke poruchy, z niceho nic. Jednoho kraseho dne jsem byla v obchode a najednou buseno srdce, pocit jak ve snu, malatna, tezky dech, posadila jsem se do kabinky a zacla vydychavat. Pak vse ok. Neznala jsem to nikdy jsem tento pocit nemela tak jsem to davala za vinu velkemu horku. Po asi 2 tydnech zase, opet sem si rikala,spatny tlak. A za par dni zase, ale to uz bylo tak hrozne, ze sem mela chut volat sanitku. Zacla sem se trast, nemohla sem dychat, srdce strasne bilo,trasla sem se. Ten pocit je opravdu sileny. Tak sem zacla cist na internetu.. to jsem asi nemela. Pote strach z jizdy v metru,obchodu a lidi.Porad jsem brecela,nechodila se bavit( podotykam byla jsem strasne aktivni, same prochazky,vylety, akce s kamarady) Nechtelo se mi vstavat z postele. Rikala sem si, sakra ja sem se zblaznila, proc zrovna ja. Objednala jsem se k psychiatrovi,pote stavy zmizely. Tak jsem schuzku zrusila. Strasne sem se bala, ze se na me bude divat jak na blazna,ale stavy se vratily, zacla sem mit deprese. Navstivila sem tedy doktora. Ty stavy byly treba 14 dni pak mesic nic pak 7dni,vnitrni chveni,nervozita,napeti. Doktor mi nabidl reseni,antidepresiva. Rekla sem,ze ty nechci nebot stavy nejsou kazdy den,dal neurol pri potizich. Ten jsem sice mela doma jako berlicku, ale nebrala,bala jsem se ho. Porad jsem navstevoval doktora,ale stale nemohl prijit na pricinu. Nakonec semnou udelal 3hodinove testy pri kterych se zjistilo,ze jsem jsem jeho nejnormalnejsi pacient,ze ukoncime sezeni a pokud by se to vratilo tak se mam objednat. Rok nic! Zacla sem zit,na dovolene jezdit,chodit na party,sportovat,zit skvele,byla sem strasne stastna. Jenze... po roce zas!! A ja myslela,ze sem se toho zbavila😞😞😞😞 mam to hlavne leden,unor, v techto mesicich,snad to bude i tomto pocasim. Pres den sem uplne v klidu a vecer to zacne. Dokonce sem musela sahnout po neurolu a ten hodne pomohl,dal mi chut do jidla. Jenze me zacly strasne bolet zada (bedra a krcni pater) a piskat v usich, takze se musim objednat i na neurologii. Pripadam si jak hypochondr😞 Chci asi zacit brat antidepresiva,ale je to opravdu nutne?😞 Bojim se jich. Jen doufam, ze na me prisly jen nejake zimni uzkosti a deprese a kdyz zacne svitit slunicko, vse zas zmizi😬Potrebovala sem se vykecat😬A koukam, ze dnesni doma je toho plna.
Přidat nový komentář