Petro, Jozko, Michale, ja se z toho picnu! Jako, vztek a ostatni negativni vlastnosti, ktere jsem nikdy nemel, maji na svedomi prasky? Ja byl vzdy pohodar, vesela kopa a nyni? Protivnej, vzteklej, naladovej a k tomu hrozne sprostej, coz jsem nikdy nebyl. Kdyz na nekoho vyjedu, tak se pak omlouvam, ale vim, ze se tomu nemuzu ubranit a zase se vzteknu a je jedno, jestli na lidi, nebo treba jen na kladivko 😆. Jozko, radil jsi se ohledne mirt s doktorkou? I kdyz proc, stejne dobre neporadi. Mne remer take uz 3 roky nezabira, ale musim ho brat a vysazovat pomalu. Petro, ja se vsech stavu strasne obavam. To je take nova vlastnost-jsem ze vseho silene vystresovanej. Petro, kez bys mela pravdu, ze me cekaji dobre veci. Cim dele snizuji, tim mam mensi chut verit v pozitivno. A jestli ma Michal pravdu v tom, ze NS je nenavratne poskozeny, tak to mam malou nadeji, ze budou dobre veci. Michale, Ty jsi jel na kole do prace? Ja bych take rad jezdil, ale nemam energii. Kdyz jsem minuly tyden jel cca 12 km 😊, myslel jsem, ze padnu a v noci jsem neusnul ani na vterinu. Dnes jsem na zahradce a sekal jsem travu. Podle psychiatra bych po takove praci mel spat dobre, ale ja to mam vsechno nejak naopak-zkratka divnous obecny 😊. A co nase mamina K? Nejak se nam odmlcela. Ze by poslechla moudre hlavy a nechodila na fora, ktera ji zneklidnuji? Mejte se vsichni moc fajn.
Přidat nový komentář