Má muka s páteří ( Snad je to páteř)
Ahoj všem,
normálně tohle nikdy nedělám, ale jak je člověk zoufalý, tak dělá i věci, které by normálně neudělal. Možná mi taky pomáhá, když čtu ostatní zprávy lidí.
Povím vám moje muka, které trvají od listopadu s tím, že vyvrcholily 25.12.17
Od listopadu jsem měla zvláštní stavy u srdce, zrychlený tep, bití u srdce, neklid.. Tohle se mi opakovalo jednou za dva týdny a hlavně večer, když jsem si lehla. Jednou jsem musela z práce na pohotovost, kde mi udělali odběry, rtg plic, EKG a vše v pořádku. Dali mi lexaurin s tím, že se mám hodit do klidu. Nevěděla jsem, co to je.. Neskutečný hnus, když mi ho dali poprvé, nic jsem si nepamatovala.
S tím jsem teda žila do konce prosince.. Je pravda, že jsem poslední měsíce hodně pracovala, pracuji jako kosmetička a vizážistka, moje záda krk dostávají zabrat, ale nějak jsem tomu nechtěla věřit, že v mém věku (24) bych byla na tom tak špatně.
Den před Vánoci mě hodně bolela záda, levá lopatka..Bolest hlavy. Dala jsem si prášek a nějak jsem to přešla. A pak 25.12. to zašlo. U přítelových rodičů, v čase rozbalování dárků a vánoční pohody jsem měla opět ten stav bušení srdce, třepání, zimnice… Opět jsem jela na pohotovost. Tam mi doktor řekl, že jsem psycho a měla bych se uklidit neb jsou ženy histerky, ale jinak jsem v pořádku. Prý se s tím mám naučit žít. Nic mě prakticky nedal a jela jsem domů.
A od 26.12.se to jen zhoršovalo. Závratě, pocit na zvracení, nemohla jsem do sebe nic dostat..Jen čaj a malinko polévky. Pískání v uších, bolest břicha, ztahující svaly snad všudy, trnutí levé nohy, mravenčení v levé ruce, tlak mezi očima.. Uplně K. O. Večer už jsem to nevydržela a jela jsem 155 do nemocnice. Tam mi dělali opět EKG a veškeré odběry. Opět mi řekli, že mám vše v pořádku, ale dali mi kapačku novalgin, guajakuran a degan. Kapačka byla hotová asi za 45min. Bylo po ní neskutečně zle. Ještě více. Doktor se na mě usmál a zeptal se mne: Tak co, jak Vám je? Nemohla jsem ani odpovědět, takže jsem se jen na něho podívala a byla ticho. Zeptal se mě zda, chci ležet.. (Otázka jak cip).. Tak jsem jen kývla a nebyla schopná ničeho. Řekl mi, že to není nic vážného a opravdu to může být od zad.
Další dny jsem jezdila po vyšetření.. gynda, Sono prs, obvodní, opět ekg, na neurologii mi dali obstřiky a injnekci do zadku od bolesti svalů, ale nic. Měla jsem už pocity zoufalsví, stále mi bylo řečeno „neurologického původu to není, prsa máte v pořádku, v plicích nic není, srdce je v pořádku, krev máte dobrou, crp také, gynekologického původu to také není“
Vyšlo to tak blbě, že přes svátky se nic moc dělat nedalo. Nakonec mi na neurologii vypsali žádanku k fyzioterapeutovi 2.1. Přišla jsem k němu a dala mu celý štos papírů od doktorů a podíval se na mě. Řekl, že mám jeden velký blok na celé páteři, s tím, že jsem mu řekla, že mě bolí hlavně levá půlka, ale prokřupal mi pravou s tím, že mě odeslal na magnety (10) a poté mi může odblokovat i levou část. V papíře je napsáno „klinicky dominuje akutní sada žeber vpravo proix a střed Th a L strana dnes nelze, SI v celém levém rozsahu, vlevo nelze“… (Jsem z toho jelen)
Po prokřupání jsem měla den a půl pokoj. Začla jsem jíst.. Měla jsem i dokonce hlad.. A Pak se to opět celé pokazilo. Dnes mám za sebou třetí magnety, ale nevidím rozdíl. Po dvou magnetech mě v noci probudila nehorázné píchání u srdce a nemožnost se nadechnout. Zapla jsem si ihned elektrickou dečku na třetí stupeń a přestalo to, ale pocit hrozný. Nyní opět skoro nemůžu jíst, jen ležím a nezmůžu se na nic. Nedokážu spát.. Při sezení či stání cítím jak se mi stahují břišní svaly a špatně se mi dýchá..Tak tak došmatlám na ty magnety a jsem ráda, že jsem ráda. Další kontrola mě čeká 23.1. na další křupání.. Nevím, zda to vydržím skoro měsíc nejíst a být v tomto stavu. Tak.. Tohle je můj příběh, asi hodně depresivní, ale třeba to měl/má někdo podobně..
Držím všem pěsti a držte se…
Přidat nový komentář