Ahoj te vsichni, ja mam problem nasledujici, je mi diagnostikovana latentni tetanie, a navic mam velmi tezkou skoliozu -v horni casti patere to bylo naposledy snad nejakych 51 stupnu, a dole 30...me problemy jsou nasledujici, a objevuji se parkrat do roka- brneni, mravenceni koncetin, obcasne krece, pri protahovani, za studeneho pocasi, uzkost na prsou, brneni jazyka, tahnuti okolo oci, tikani ocniho vicka, a ted se pridavaji i takove navaly do hlavy a pri tech mi poskakuje obraz pred ocima (Jak zacnu z hluboka dychat, prestane to). Ja jsem presvedcena, a lekari take, ze se jedna o pocuchane nervy- to dokazuje take vysetreni, kterymi jsem prosla, vse bylo negativni!! od krve, pres vep a sep, Mag. rez., proste vse! Nicmene mam obrvosky strach, vzdy kdyz to na me prijde. Chtela jsem se proto zeptat, mel jste nekdy nekdo podobny problem s tema ocima? Me se to stavalo uz predtim, a je pravda, ze to "zmizelo" tehdy, jak jsem se na to prestala soustredit. navic mam i kamaradku, ktera tyto potize taky priznava, a po AD "zmizely". Ony tam asi jsou, ale clovek se jim nevenuje, a to bude pravdepodobne take ten recept. Ja osobne mam sjednanou schuzku u psychologa, jelikoz i vim, ktere situace ve me tyto stavy vyvolavaji, a tak je mozna i dobre si popremyslet, kdy se to objevuje casteji,a snazit se najit tu pricinu. Protoze pokud neni na tele, tak musi byt v mysli, ne? Jo, tedjsem byla v nemocnic, jak me to chytlo, a pan doktor mi chytre rekl, ze podle ekg, ktere mi delali, mi brni jen prava ruka aprava noha. Zajimave rekla jsem si, jelikoz ja do te doby s rukama zadne potize nepocitovala, ale jak mi to rekl, tak snad citim jen tu pravou ruku a nohu :-) neni to zvlastni, jak silna je sugesce, ci strach? Ale pan doktor to vzal velice mile, rikal , ze pokud ja citim, ze mi brni cele telo, a to taky brnelo, tak je to v poradku, ze pristroje jsou holt taky jen pristroje. Jo a navic mi take pan doktro tvrdil, ze mam nejaky selest na srdci, ze se mi spatne dovira chlopen, a chce me vysetrit, tak mozna mi nejak spatne proudi krev do hlavicky, nevim, nevim...
Kazdopadne, nebudu Vas obtezovat svymi problemy, ale byla bych vdecna, kdyby jste mi napsali, jake potize s ocima mate treba Vy. Dekuji, vsem preju silu s tim vsim svinstvem bojovat!!!!
V.
Přidat nový komentář