Ahoj Renčo, tak už jsem se trošku uklidnila, protože skvrna po klíštěti se nezvětšila a dr si myslí, že to borelióza nebyla. No, ale ATB beru dál. Na krev jdu až za 6 týdnů. Dětská dr mě uklidňuje, že miminko se nakazit ode mně z mléka určitě nemůže. /Ale z předešlé boreliózy, kdy měla pozitivní testy dcerka a já ji kojila, na 100% klidná nejsem/. Byla jsem včera u internisty. EKG v pořádku, srdíčko při poslechu taky, štítná žláza, ledviny, játra....vše OK. No a výsledek je, že jsou to nervy. Tlak jsem měla zase 140/95, ale, že to nechají tak a mám přijít za půl roku na kontrolu. Možná se to ještě zlepší, až bude mít dcerka po operaci. Příští týden jde do nemocnice a budou ji trhat nosní mandličku. Musí tam jít s ní manžel, protože já jsem doma s mimčem. Mám z toho dost strach, nedovedu si představit, že jí budou dávat narkózu. Už, aby to bylo za námi. Ze zvětšené mandličky, byla malá strašně nervózní a řekla bych, že začíná být hyperaktivní. Od té doby co máme miminko, tak strašně zlobí a nevíme si s ní rady. V září chci zkusit školku - malá teď měla 4 roky, jestli se situace nezlepší. Vždy jsem byla proti dávat malé děti brzo do školky, ale trápíme se celá rodina. Nemám na ni tolik času a ona se doma nudí. Jo a ještě k tomu kojení. Já si prostě nedokážu představit, že bych měla malýho odstavit. Teď mi dali půl roku na to, abych se dala dohromady a kojit mám dál. Tak to je to hlavní co mě uklidnilo. Homeopatika neberu, ale koupila jsem si místo toho vitamíny B, tak snad to bude lepší. Začala jsem poctivě cvičit cviky na krční páteř a snažím se hodně pít. A už zase píšu a píšu. Měj se moc pěkně a děkuju za rady. Měla by sis otevřít psychologickou poradnu on-line. Ráda si s tebou píšu. Můžu se zeptat odkud jsi?
Přidat nový komentář