Vážení přátelé již dva roky od svý 16ti let trpím pravděpodobně problémy s páteří. Začalo to tím, že jsem byl hospitalizován v nemocnici s brněním (mravenčením) na hrudníku. Po vyšetření krve, EKG a ortopedii mi řekli, že jsem zdráv, měl jsem jen zablokovaný obratel, ortoped blokaci odstranil, ale mé problémy neustoupily, zhoršovali se fyzickou námahou (např. během), vždy po ránu když jsem vsal jsem mravenčení nepociťoval, nakonec mě poslali na rehabilitace (LTV,MMT,parafín) a to mi hodně pomohlo a problémů mě na půl roku zbavilo, mezi tím jsem měl dvakrát zablokovanou páteř krční kdy jsem nemohl pohnout hlavou, ale bez jiných nepř. pocitů, asi před rokem jsem začal trpět na závratě vždy to trvá tak jednu sekundu, chvilkové temno před očima a současně je mi pár minutek zle od žaludku po chvíli se to srovná. Na ortopedii mi rekli ze mam dost vadne drzeni tela, ale jinnak že mi nic není a na rengenu nic neviděj. Dostal jsem dorsiflex, límec a moh sem jít domů. Když mě to trápí častěji za sebou, vícekrát za hodinu, vezmu si límec a na chvíli to pomůže, počet zamotání se zmenčí a mají menší intenzitu. Nyní se mi k tomu opět přidalo brnění prstů na levé ruce, mravenčení na hrudi, celkový mírný třes, bušení srdce,tíha na hrudi,bolest na hrudi u srdce která se mění s s předklonem ( v předklonu zmírní ), bolest zad sice mírná zato téměř chronická. Když si lehnu do postele brnění pociťuji silněji, často se mi stane, že když už usínám tak semnou jakoby něco cukne a proberu se a to i několikrát za sebou. Jo páteř a nervy jsou svinstvo. Vzhledem k mému věku si ze mě spousty lidí dělá blázny, že jsem simulant a často se setkávám s nepochopením, byl jsem odeslán k psychologovi kam jsem, ale musel přestat chodit, protože by ze mě toho blázna udělal :-D Znovu zkouším rehabilitace, užívám Magne B6, Vápník a zinek. Zkusím i ty čaje z meduňky (často trpím nespavostí, brzké noční probouzení).Objednal jsem se k odborníkovi přes Homeopatii (léčitel, ale v MB velice uznávaný a chválený). Výrazně mi to znesnadňuje život padesát procent času ztrávím přemýšlením nad obtížemi a případným řešením. Přeji všem aby vaše problémy brzy odezněli a vy jste mohli zase žít běžným životem. Mirek H. - Mladá Boleslav
Přidat nový komentář