Je to přesně tak jak si psal, já trpím na tenhle "hnus" tři roky a lékaři mi sdělili, že se musím s tím naučit žít, ale jak to neřekli. Mě sice bolí krční páteř, ale prý ji mám podle RTG v dobrém stavu, já prý mám tetanie, ale to je jedno, všechno je to stejné, nejlépe mi je v posteli, tak nevím zda už budu na zbytek života ležákem? "Naštěstí" jsem nezaměstnaná, protože si neumím představit s tímto pracovat, když opravdu mozek vypovídá svou funkci a člověk jen myslí silou vůle. Ráda bych jela na dovolenou, někde k moři, ale to už by opravdu byla odvaha a na mé lidské síly a tak vlastně přežívám ne žiju, to se ani trochu nedá říct, vypadá to, že opravdu nás to v životě omezilo na vše. Když sleduji, že to někdo už má od dospívání, to je opravdu něco, já alespoň porodila dvě děti a i když jsou ještě malé, tak jsem si nějakého "mládí" užila. Takže co dodat, musíme se držet a nezoufat a hlavně nepoddávat se tomu, protože věřím, že by to mohlo někoho úplně zničit. Mě také posílají k psychiatrovi,což už mám za sebou, nepomohlo to tlachání o ničem, přece nejsem blázen, jen se mi točí hlava, nic jiného, tak proč s námi tak jednají. Možná, že ta psychika je s tím spojená, ale ...... Měj
se a drž se, cítím s Tebou
Přidat nový komentář