Dobrý deň. Čítala som asi všetky príspevky k tejto téme a keďže mám ten istý problém ako vy musela som tiež zareagovať. Má 20 rokov a tieto hnusné hnisavé vyrážky mi strpčujú život asi od 14 rokov. Zaujímavé je, že pleť mám krásnu čistú ale zadok mám samá jazva a tmavé fľaky po vyrážkach. Ale vždy lepšie ako keby to bolo naopak no nie ? :-). Ku kožnej som sa odhodlala ísť až po pôrode, keď som si už zvykla, že môj zadok vidí niekto cudzí :D(na gynekologických prehliadkách a rôznych vyšetreniach, pri samotnom pôrode...atď). Kožná mi predpísala Eryfluid roztok, ale ten mi veľmi nepomohol a rýchlo sa míňal. Tak som začala pátrať na internete, narazila na toto fórum a rozhodla som sa vyskúšať niektoré zo spomínaných typov. Skombinovala som: 1.MYDLO S ICHTAMOLOM (v lekárni stoji okolo 3 eur, je také čierne smradľavé,používam ráno a večer), 2.STUDENÚ SPRCHU, 3.ISIS GLYCO A KRÉM(bohužiaľ je dosť drahý: okolo 12 eur v lekárni nanesiem ráno a večer po namydlení a osprchovaní), 4.ŽIHĽAVOVÝ ČAJ (bez cukru pijem každý deň, čistí krv). a napodiv pomohlo mi to. Malé červené vyrážky, ktorými som mala posiaty celý zadok zmizli a zostali mi len fľaky a jazvičky po tých veľkých boľavých ja ich nazývam až vredoch.(k tým vredom - neprepichujte a nevytláčajte si ich nasilu ako ja kedysi, ale naneste si na ne GÁFROVÚ MASŤ a prelepte leukoplastom, ony samy vytečú a spľasnú asi za deň-dva). Tak ďakujem ľuďom, ktorý sa podelili o svoje skúsenosti a tým mi pomohli a dúfam, že sa mi stav mojej prdelky zas nezhorší :D Napriek všetkému treba mať vždy na pamäti, že sú na svete oveľa horšie veci ako vyrážky na zadku a môžme byť šťastný, že nemusíme riešiť veci ako : za čo si dnes kúpim jesť, kde budem dnes v noci spať, kedy uvidím svoje deti, atď... :-). ešte sa chcem vyjadriť k 1 veci. Poniektorí ste tu písali, že sa hanbíte vyzliecť pred partnerom. Ak váš priateľ/ka nie je idiot, tak mu to nebude vadiť a pochopí to. Vám sa uľaví a váš vzťah bude krajší ako pred tým. Ale môže sa stať, sú aj takí ľudia bohužiaľ na svete, že sa vám bude priateľ/ka smiať, alebo nebodaj bude zhnusený či čojaviem čo. V tom prípade vám taký človek nestojí za to, aby ste s ním trávili svoj drahocenný čas a nájdite si niekoho kto vás budem mať rád takú/ého ako ste .(ako môj priateľ mňa) ;-)
Přidat nový komentář