I já jsem před časem parádně naletěla a koupila si zvýhodněné balení - a nejen že mi Bellasin v ničem nepomohl, ale naopak, bylo mi po něm hodně zle, přestože jsem NIKDY v životě (je mi 50 l.) se snášenlivostí jakéhokoli léku či potrav.doplňku neměla sebemenší problém. Takže tady jsou zmíněné nežádoucí účinky, které neustoupily,ani když jsem po nějaké době omezila dávku na jednu tbl. denně: depresivní nálady, výkyvy nálady, neskutečné a soustavné pálení žáhy - nikdy dříve a po ničem mě žáha nepálila, bolesti břicha-hl. v oblasti jater (mám játra i žlučník v pořádku!), třas, mravenčení končetin, bolesti v lýtkách, točení a bolesti hlavy, bušení srdce, náběh na mdloby... Nic z toho jsem doposud neznala... Přípravek jsem si nepořizovala kvůli hubnutí (však jsem po něm nezhubla ani deko - spíš přibrala), ale s nadějí, že mi pomůže od běžných klimakterických obtíží. Chyba - nepomohl, ale uškodil a obtíže, které jsem do té doby neměla, mi přivodil. Z následků užívání (brala jsem B. dva měsíce) se dostávám stále (měsíc a půl), nejvíce mi zatím pomáhá bylinkový čistící čaj. Dodnes si nemůžu dát kávu, skleničku vína či se normálně najíst, aniž by mě žáha nepálila...Vytrestalo mě to zle, ale zároveň určitě poučilo - snad už na nic podobného nenaletím a před potravinovými doplňky se budu mít jednou pro vždy na pozoru! Pokorně a ráda jsem se vrátila k sušeným bylinkám...
Přidat nový komentář